Jag skulle inte vilja jobba med massage

Jag skulle inte vilja jobba med massage Göteborg men det vill min kompis göra och hon ska börja jobba med det nästa vecka och jag önskar henne lycka till men jag har lite svårt att förstå att hon kan vilja jobba med det men jag antar att vi alla är olika och att vi vill olika saker. Det kanske är något som hon tycker är roligt men jag föredrar att jobba med något annat. Men jag måste ju erkänna att jag inte tycker att mitt arbete är särskilt roligt heller och jag börjar faktiskt bli väldigt trött på det om jag ska vara helt ärlig men det blir ju så att man tröttnar om man jobbar med samma sak varje dag i flera år och det spelar ju ingen roll vad man än jobbar med för förr eller senare så kommer man att tröttna.

This entry was posted on Tuesday, April 17th, 2012 at 8:12 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply